‘Jagalah ALLAh, Allah pasti menjagamu!’

Trima KaSeH Sumer... (^.^)

Monday, April 23, 2012

Undangan khas buat blogger :)

 Cak!! lama kan uols sume tak tengok blog i nie.. rindu x?hehe.... ader citer terbaru nh.




Alhmdullillah...

Dengan limpah rahmat Nya dan rezeki yang d kurniakan
kami sekeluarga akan mengadakan satu majlis ukhwah menyatukan dua hati antara

Ahlia teetttt & teeettt..

pada
1 JUNE 2012 
bersamaan 11 Rejab 1433H (Jumaat)

bertempat di

PT 528, Jln KK 2/3, Persiaran KK 2,
Bandar Baru Kubang Kerian,
16150 Kota Bharu, Kelantan.


Alhmdullilah...

Allah telah mengurniakan satu nama untuk mengisi kekosongan nama teeetttt kat blog saya nie..

jadi dengan ini saya menjemput rakan-rakan blogger untuk datang menambah berkat di majlis saya ini. yang jauh yang dekat jangan lupa datang eh. bila lagi kita nk berjumpa kan...

buat

 ayu +suami+baby dalam peyut 

kak umu+ustaz ishak+kak long

kak aliaazuan+suami+baby sumayyah

 pqa+suami+baby fateh, 

tuan fuad+isteri+baby,

 tuan egghead++

encik notasiku++

 jimi ygdahkantoi ++ 

pacik musa kola kedah+isteri,

mard++  
kak norsha+suami+anak-anak

anis yg akan kahwin 2hb6 nnti+bakal suami

ein+bezit

k.ida+abg azmi+baby dlm peyut

dan semua rakan-rakan blogger dan sape-sape yang baca post nii

kalau korang sume datang amat lah saya terharu.. nnti boleh makan tambah-tambah =)

sila la datang yer...

andai ada yang nak kad yang boleh d pegang, tinggal kan alamat kat comment box kt bawah ni yer...

doa kalian semua amat saya harap kan :)



pak kepak kepak kebom kebom kebom....!! (bunyi kompang daaa...)

19 comments:

  1. Assalamualaikum Kak Zai:)
    wahhhhhhhhh
    mard suka!mard suka!
    Alhamdulillah...
    Barakallahhulakuma...
    jeles mard..
    wekk
    :)
    Tahniah sgt2

    ReplyDelete
  2. tahniah... (",)

    patut la lama menyepi...
    sibuk buat persiapan kot.. (",)

    p/s: jauh la pulak kelantan.. kalau nak pegi yg belah lelaki punya boleh tak? (",)

    ReplyDelete
  3. Salam Zai,
    wah, lama tk dgr cerita, rupa2nya dah nak berdua, tahniah dan didoakan semoga selamat dan berbahagia dunia akhirat, lepas walimah mai dtg taklim kat kuantan na, buleh kita kenal2....

    tahniah lagi sekali !

    ReplyDelete
  4. salam...lama sgt ko menghilang la...bila dah muncul dah nak kawen...woha...suprise giler kot...siap band blog aku lagi....

    x dapat pg la....masa tu aku tgh final exam...aku doa tuk kau semoga bahagia dunia n akhirat....

    tahniah...nice la:)

    ReplyDelete
  5. wslm mard..

    amboi.. suka btol die yer..

    jazakillah... datang la umah yer.. ajak kawan2.. lepas nie mard plak eh :)


    tuan fuad:
    jazakallah.. sy nie buat2 bz jer..hehe..

    dtg knduri umah sy la.. buleh jalan2 kt kelantan. kelantan best tau.hehe

    kak norsha:
    wslm kak... lama tak update blog konon2 bz la nie..hehe.. (padahaltakdebendankupdate)
    insyaallah kak..nnti nk g lagi la tklim kt umah cik me, aritu sy ader g jugak kt sne. akak g tklim ktner?

    akak jemput la dtg knduri nnti eh? :)



    egghead:
    suprise ker..?agak2 buleh buat jntung berdegup kencang x?keh3..
    ko pon lme gk xupdate blog.apedaa...

    uih,mne ader band blog ko la.. ader jer nie...

    alos..npe xleh g la.. final tu pagi jer.. tghari dtg la makan jp.pastu smbung la exam blk.huhu..

    jazakallah :)

    ReplyDelete
  6. Wahh sape2 yg baca bole dtg ke? Seramnya dgr! O.O hehe tahniah,barakallah. Semoga Allah permudahkan segalanya.

    p/s: doakan sy jgk! ^_^

    ReplyDelete
  7. hehhe.. seram yer... nnti ramai lak yg dtg. pengantin larriiiii...keh3

    awk tu dtg la jugak eh. :)
    insyaallah sama2 doa

    ReplyDelete
  8. eh eh..name i pun ade la.. hihi

    ReplyDelete
  9. haha.. of cos la ader.. tp ape kan daya.. mg tgh pakai inai tym tu.huk3

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum....
    tahniah yer....
    xlama lgi bakal jadi zaujah + ahliah :)

    nak kad :)
    Ahliah Safuan
    23,Jalan BK4/1A,
    Bandar kinrara,
    47180 Puchong,
    Selangor darul Ehsan.

    ReplyDelete
  11. Salam pakcik sekeluarga doa kan semoga anda berdua dikurniakan zuriat yg beriman soleh san berbahgia hingga akhir hayat, pakcik nak keluar masturat 10 hari masa kenduri tu, insyaallah jika route kami di kelantan bolehlah pakcik pergi, terima kaseh pakcik dan makcik ucapkan kerana tak lupa kepada kami berdua

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum zai :)
    Alhmdulillah, walimah yang di nanti2 telah tiba dan insyaAllah, waktu tu kami ada di semenanjung, tapi nak travel ke kelantan kena fikir 10x tu..huhu

    Apepun zai hantar juga la kad ke kampung suami akak ye, mana tahu Allah bagi keizinan untuk datang..hee

    Ahlia Muhammad Ishak
    No 94 Kamnpung kenangan
    28500 Lanchang Pahang

    Semoga urusan walimah zai di beri kelancaran oleh Allah swt dan Selamat datang ke dunia puan2..hee :)

    ReplyDelete
  13. Salam.
    Alhmdulillah...mbruk, mbruk..
    Lama dah dok tggu kad ni.
    Suami akak cam bg lampu hjau jeee..harap2 mnjadi la gi sana.

    ReplyDelete
  14. wslm kak ahlia safuan :)

    jazakillah kak..
    doa saya eh kak?hee..

    insyaallah nnti saya pos kad :)

    ReplyDelete
  15. salam pacik musa:

    jazakallah atas doa nya.. owh pacik nk kuar ke tym tu? harap2 la pacik dapat route kt kelantan. boleh pacik datang walimah saya.. n boleh saya join kuar masturat jugak... nak sangat2...
    kemsalam rindu sayang saya kt macik eh :)

    ReplyDelete
  16. wslm kak umu.
    iye kak.. walimah tu dah nk dekat.huuu...
    akak datang la bawak baby datang jalan-jalan. mesti die suka kak.hee..

    okey..insyaallah nnti saya pos. pahang ngn kelantan dah tak jauh da tu kak..hehe..

    amin d atas doa akak... best x masuk puan2?hehe

    ReplyDelete
  17. salam kak aliaazuan:

    kad tengah proses tulis-tulis alamat.hehe...

    yeay!! dapat lampu hijau dah? harap-harap hijau sampai ke hari kejadian la yer.hee... suka nye akak nk dtg...!! :)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum wbt..

    kak zai.. mabruk..

    semoga berbahagia hingga ke syurga..

    :D

    ReplyDelete
  19. wslm...

    alhmdullilah.. jazakillah nam :)

    ReplyDelete

awak best!!