‘Jagalah ALLAh, Allah pasti menjagamu!’

Trima KaSeH Sumer... (^.^)

Monday, July 30, 2012

this is my last day working in ICAM, in pahang

assalamualaikum...

hari ini adalah pengakhiran hidup di pekan, pahang ini..
hari ini saya akan berpindah ke subang.. berpindah duduk sama-sama ngn suami..

meninggal kan segala kenangan di sini.. kenangan bersama kawa-kawan.. bersama housmate.. bersama-sama students dan kenangan bekerja dengan satu institusi yang best.

lepas  ni dah tak jumpa dan kot kolej macam nie.. wuwuuwu..

sedih r arini.. kawan-kawan sume best2..

moga penghijrahan ke bandaraya kl memberi kebaikan kepada saya dan keluarga yang baru d bina.

we dont know what Allah already plan for us. kan?

harini siap kan file.. hantar barang-barang kepunyaan company g bermaaf-maafan.. dah nk raya nie kan...

if i have a chance. i wont do this decision. but Allah know best. believe in HIM. semua yang terjadi dulu dan sekarang dan selepas ini adalah dengan perancangan Allah. takde satu pon yg kita rancang.. ape yang kita dok plan untuk hidup kita tu pon Allah dan tetapkan.

moga Allah mengambil kira pengorbanan saya yang saya rasa besar ini dan mungkin kecil bagi Allah..

rezeki ada d mana-mana.. kan?

YAKIN!!