‘Jagalah ALLAh, Allah pasti menjagamu!’

Trima KaSeH Sumer... (^.^)

Monday, April 23, 2012

Undangan khas buat blogger :)

 Cak!! lama kan uols sume tak tengok blog i nie.. rindu x?hehe.... ader citer terbaru nh.




Alhmdullillah...

Dengan limpah rahmat Nya dan rezeki yang d kurniakan
kami sekeluarga akan mengadakan satu majlis ukhwah menyatukan dua hati antara

Ahlia teetttt & teeettt..

pada
1 JUNE 2012 
bersamaan 11 Rejab 1433H (Jumaat)

bertempat di

PT 528, Jln KK 2/3, Persiaran KK 2,
Bandar Baru Kubang Kerian,
16150 Kota Bharu, Kelantan.


Alhmdullilah...

Allah telah mengurniakan satu nama untuk mengisi kekosongan nama teeetttt kat blog saya nie..

jadi dengan ini saya menjemput rakan-rakan blogger untuk datang menambah berkat di majlis saya ini. yang jauh yang dekat jangan lupa datang eh. bila lagi kita nk berjumpa kan...

buat

 ayu +suami+baby dalam peyut 

kak umu+ustaz ishak+kak long

kak aliaazuan+suami+baby sumayyah

 pqa+suami+baby fateh, 

tuan fuad+isteri+baby,

 tuan egghead++

encik notasiku++

 jimi ygdahkantoi ++ 

pacik musa kola kedah+isteri,

mard++  
kak norsha+suami+anak-anak

anis yg akan kahwin 2hb6 nnti+bakal suami

ein+bezit

k.ida+abg azmi+baby dlm peyut

dan semua rakan-rakan blogger dan sape-sape yang baca post nii

kalau korang sume datang amat lah saya terharu.. nnti boleh makan tambah-tambah =)

sila la datang yer...

andai ada yang nak kad yang boleh d pegang, tinggal kan alamat kat comment box kt bawah ni yer...

doa kalian semua amat saya harap kan :)



pak kepak kepak kebom kebom kebom....!! (bunyi kompang daaa...)